Política 09/10/2011

L'Espanya que s'acosta

Mariano Rajoy, amb to narcotitzant de registrador de la propietat, s'aferra al tòpic i, vistes les enquestes, sembla decidit a no baixar a l'autobús fins al 20-N

Jordi Muñoz
1 min
El canvi La campanya del PP té com a lema "Comença el canvi". Rajoy fixa com a exemple de la renovació la feina que fa Cospedal a Toledo.

Barcelona"El PP ha canviat el posat de falangista d’Aznar pel to narcotitzant de registrador de la propietat que empra Rajoy. El candidat d’origen gallec s’aferra al tòpic i, vistes les enquestes, sembla decidit a no baixar de l’autobús fins el 20 de novembre. Només així es pot entendre que, a sis setmanes de les eleccions, en la convenció del partit que l’havia de llançar cap a la Moncloa optés per pujar a l’escenari, mirar-se la concurrència, fer un somriure forçat i no dir res. Bé, per ser precisos, va omplir els vint minuts de tòpics i paraules buides mentre el públic, amb aquella estètica tan hispànica de cabells engominats, camises de colors pastel i braçalets amb la bandera espanyola aplaudia confiada sense escoltar-se’l gaire".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així comença l'anàlisi que Jordi Muñoz, politòleg i controller de l'ARA, publica avui a l'edició paper sobre la convenció que el PP ha celebrat a Màlaga per fixar el full de ruta de cara al 20-N. En aquest article, Muñoz apunta que l'agenda dels populars, en cas que arribin a la Moncloa, passa per les reformes draconianes a l'administració pública que seran tapades per "cortines de fum" que exaltin el nacionalisme espanyol.

Podeu llegir l'article sencer a l'ARA PREMIUM.

stats