Política 18/11/2013

Esperanza Aguirre: "A les hipotètiques repúbliques del País Basc i Catalunya, els de les sandàlies, amb els d'ETA, tindran molt poder"

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid diu a Twitter que hi ha partits antisistema a "tots els països democràtics d'occident, però que només tenen representació Bildu i la CUP

1 min

"Avís als ingenus. En aquelles hipotètiques repúbliques del País Basc i Catalunya, els de les sandàlies, amb els d'ETA, tindran molt poder". És el tuit que aquest dilluns al matí ha fet l'expresidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre arran del procés sobiranista català i en referència al gest del cap de files de la CUP, David Fernàndez, cap a l'expresident de Bankia Rodrigo Rato a la comissió parlamentària d'investigació de les caixes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"En tots els països democràtics d'occident hi ha partits antisistema. Només són parlamentaris al País Basc i Catalunya, amb Bildu i CUP", ha dit en un altre tuit. "Espanya, la nació espanyola i la seva llei, és l'única i verdadera garantia de la llibertat de tothom i, en primer lloc, de tots els catalans", ha afegit.

stats