CRISI AL PP
Política 10/03/2015

Aguirre assistirà dissabte a una manifestació antiavortitsta crítica amb la retirada de la llei Gallardón

La candidata a l'alcaldia de Madrid defensa que l'avortament "no és un dret" sinó "el fracàs de la dona"

Europa Press / Ara
1 min
Esperanza Aguirre / EFE

MadridLa presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre, acudirà a la manifestació contra l'avortament convocada aquest dissabte pel Fòrum de la Família. "Penso assistir-hi. Poden posar-ho en gran", ha contestat aquest dimarts als periodistes a la roda de premsa posterior al Comitè de Direcció del PP de Madrid. Allí ha assegurat que les seves idees sobre l'avortament "estan clares" i que "no és un dret" sinó "el fracàs de la dona".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El que defensa és que s'eviti que amb lleis com les anteriors, procedents de governs socialistes, "es puguin produir assassinats com els de nadons de vuit mesos, amb el doctor Morín a Barcelona", ha afegit.

Malgrat tot, el cert és que el primer punt del manifest de la marxa és crític amb el govern espanyol presidit per Mariano Rajoy, ja que mostra el "rebuig a la decisió de no derogar la llei de l'avortament", la qual va provocar la dimissió d'Alberto Ruiz-Gallardón com a ministre i va precedir l'impuls d'una llei que només modificarà parcialment la que va aprovar el PSOE.

stats