Publicitat
Publicitat

Esperanza Aguirre carrega contra els 'indignats' i diu que la manera com actuen pot portar a "cops d'Estat"

La presidenta de la Comunitat de Madrid ha fet aquestes declaracions en la presentació del llibre de Pedro J. Ramírez sobre la Revolució Francesa

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha carregat avui contra els indignats, els "camorristes" i els "busca-raons" que advoquen "per un principi de democràcia directa" sota el qual, ha advertit, "es pot amagar un cop d'Estat ", com a la França de 1793. Aguirre ha intervingut en la presentació del llibre sobre la revolució francesa "El primer naufragi", de Pedro J. Ramírez, amb el president del Congrés, José Bono, que ha qualificat la comparació de la presidenta madrilenya de "despropòsit" abans de fer una encesa defensa de les eleccions democràtiques.

"Si volen negar el valor de les urnes (els indignats), encara que fos perdent, em quedo amb les urnes sempre abans que amb les masses parisenques", ha assenyalat Bono en recordar un recent intercanvi verbal amb un grup de indignats. A l'acte ha assistit bona part de la classe política, encapçalada pel president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i el líder del PP, Mariano Rajoy.

La seva salutació ha estat freda, però han posat junts amb l'autor del llibre, el president del Congrés, José Bono, el ministre d'Indústria, Miguel Sebastián, la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, i l'alcalde de la capital, Alberto Ruiz-Gallardón .

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT