CAP AL 25-N
Política 19/11/2012

"Ens menteixen quan diuen que no podem fer una altra cosa". Nou espot electoral d'ICV-EUiA

La formació ecosocialista ha presentat un nou vídeo titulat "Junts contra la por i la resignació. I tant si podem!" en què Herrera alerta que "això no és una crisi, és una estafa"

Ara
1 min

BarcelonaEls partits catalans encaren l'últim esprint de campanya abans de les eleccions de diumenge. Aquest dilluns a la tarda, ICV-EUiA ha presentat un altre espot que, sota el títol "Junts contra la por i la resignació. I tant si podem!", alerta que la situació econòmica actual no és fruit d'una crisi fortuïta, sinó d'una estafa orquestrada. Amb un marcat to de reivindicació social, el cap de files ecosocialista, Joan Herrera, rebutja que l'austeritat i la càrrega de l'esforç a les classes populars sigui l'única manera de sortir de la crisi. "Menteixen quan diuen que no podem fer una altra cosa", afirma.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'espot inclou imatges d'Herrera en protestes per exigir l'aturada de les retallades i en defensa dels drets socials, i amb la seva veu de fons reivindica una educació i sanitat de qualitat. L'espot acaba reivindicant el dret a l'autodeterminació: "Per cert, tenim tot el dret a decidir".

stats