ELECCIONS MUNICIPALS

Esquerra i Reagrupament inicien contactes per presentar-se junts a Sant Cugat del Vallès

L'acord no posa en perill que l'alcaldable sigui Mireia Ingla, d'ERC. Les dues formacions comencen el desglaç. A Puigcerdà ja haurien arribat a un acord

Esquerra i Reagrupament segueixen el seu particular procés de desglaç. Aquesta tarda ha comunicat que han iniciat converses per tal de presentar una candidatura unitària, oberta a altres forces independentistes, de cara a les properes eleccions municipals del proper 22 de maig.

L'entesa, que no posarà en dubte la candidatura de Mireia Ingla (ERC), s'haurà de ratificar per mitjà de les assemblees de les dues formacions independentistes. També caldrà que es posin d'acord a l'hora de fer les llistes.

Paral·lelament, aquest dimecres s'ha sabut que els dos partits ja tindrien l'acord tancat, encara que no l'han anunciat, a Puigcerdà, segons publica el Diari de Girona.

Tots aquests moviments arriben passades unes eleccions al Parlament amb mals resultats per a les dues formacions –ja que ERC ha perdut la meitat dels diputats i Rcat no n'ha aconseguit cap– i després de l' entrevista de Joan Carretero el 12 de gener a l'ARA, en què va dir que "ERC ha de ser el pal del paller de l'independentisme".

Més continguts de