Política 06/06/2017

Esquerra considera un "frau al projecte de JxSí" que Gordó mantingui l'escó

Els republicans li recorden que "tenim un mandat per construir unes institucions més properes, més transparents i més democràtiques"

A.s.
1 min
El vicepresident econòmic, Oriol Junqueras, durant la seva intervenció d’ahir.

Barcelona"Esquerra Republicana reclama a Germà Gordó que deixi l’escó del Parlament. Cap excusa és vàlida per aferrar-se al càrrec de diputat després d’haver perdut la confiança del seu grup parlamentari". Així de clar és el comunicat d'ERC, que coincideix amb el que ha fet JxSí i el PDECat, en què demana a Germà Gordó que no vagi al grup mixt, com ha dit ell mateix aquest matí que farà, i que entregui el seu escó.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el comunicat dels republicans, que recorden els càrrecs dels quals s'acusa a Gordó -suborn, tràfic d'influències, prevaricació i malversació de fons públics- pel cas del 3%, consideren que és "un frau al projecte de JxSí" que mantingui el seu escó. "El projecte de Junts pel Sí va obtenir 62 diputats i aquesta és la representació que li correspon al Parlament", conclouen.

Les joventuts dels republicans (JERC) ha fet un tuit replicant el que havia fet minuts abans el mateix Gordó anunciant la seva decisió.

stats