SOLCIETAT
Política 23/03/2014

L'Estat avisa que actuarà amb "tota fermesa" perquè no es repeteixin els aldarulls de Madrid

Fernández Díaz condemna les "brutals agressions i violentes lesions" contra la policia. Desenes de manifestants van resultar també ferits per la policia i 24 van acabar detinguts

Efe
1 min
Aldarulls i disset detinguts després de la mobilització multitudinària/ EFE/Luca Piergiovanni

MadridEl ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, ha condemnat aquest diumenge les "brutals agressions i les violentes lesions" que van patir desenes de policies durant els aldarulls registrats a Madrid després de les "marxes 22-M per la dignitat" i ha assegurat que s'actuarà "amb tota fermesa" contra aquest tipus d'actes vandàlics. Desenes de manifestants van resultar també ferits per la policia i 24 van acabar detinguts.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a l'agència pública Efe, Fernández Díaz ha subratllat que la policia hi és per protegir "el lliure i pacífic" dret de reunió i manifestació dels ciutadans, però també per mantenir la seguretat ciutadana.

"Actuarem amb tota fermesa contra aquest tipus d'actes vandàlics que atempten contra persones i béns públics i privats i que provoquen lesions als policies", ha garantit.

Vol més condemnes

També ha demanat a les forces polítiques i sindicals que condemnin aquests fets que van "contra una convivència lliure i pacífica". El ministre s'ha alegrat que els agents ferits s'estiguin recuperant de les lesions i ha traslladat la seva "solidaritat i suport absolut" amb tots els policies, particularment amb els que van patir aquestes agressions.

stats