Política 23/02/2014

González Pons: "Els verificadors internacionals treballen per a ETA, no per a Espanya"

El vicesecretari d'estudis i programes del PP assegura que "han vingut a mentir" i a "explicar-nos una història que no és la de la derrota dels terroristes"

Efe
1 min
Esteban González Pons en una imatge d'arxiu / ACN

CastellóEl vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban Gónzalez Pons, ha assegurat aquest diumenge que els "verificadors" que han anunciat l'inici del desarmament de l'organització terrorista "treballen per a ETA i no per a Espanya".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Han vingut a mentir i a explicar-nos una història que no és la de la derrota dels terroristes, sinó la d'un pacte que resulta impossible", ha afirmat González Pons a Castelló.

El vicesecretari d'estudis i programes del PP ha assegurat que ETA ha de "dissoldre, lliurar totes les armes a la Policia i la Guàrdia Civil i ha de demanar perdó per tots els seus delictes, ha d'ajudar a resoldre els més de 300 crims pendents i han complir les penes que els imposin els jutges". Amb ETA, ha afegit, "no hi ha res més a parlar, ni amb ells ni amb els verificadors que vénen de missatgers ordinaris", i en aquest sentit ha asseverat que "no hi ha ni hi haurà negociació amb ells".

stats