Política 21/09/2015

Eugeni Gay: "Alguns que fervorosament aixecaven el braç, avui estan per l'independentisme"

Ara
1 min

L'Hospitalet de LlobregatL'exvicepresident del TC Eugeni Gay ha recordat aquest dilluns que durant el franquisme a l'institut feien que els alumnes aixequessin el braç mentre s'alçava la bandera, i ha criticat que "alguns que fervorosament aixecaven el braç, avui estan per l'independentisme".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En l'acte per presentar l'associació Tercera Via: Diàleg i Acord a L'Hospitalet de Llobregat després d'haver-ho fet a Madrid fa dues setmanes, ha lamentat que es consideri "menys catalans" als no independentistes, hi ha preguntat: "Els que ens volen dividir i enfrontar són els nostres compatriotes? He de dir que, per desgràcia, fan com si no ho fossin".

També han intervingut també l'exdelegat de la Generalitat a Madrid Jordi Casas, la catedràtica d'Ètica Victòria Camps i el periodista Manuel Campo Vidal, s'ha lamentat que el procés sobiranista hagi generat tensió entre familiars i amics, una tensió de la que el president de l'associació, Mario Romeo ha culpat "els dos nacionalismes ultres" d'Artur Mas i Mariano Rajoy.

stats