POLÍTICA
Política 30/12/2011

Alberto Fabra aprofita la remodelació del govern per restar pes als afins a Camps

Situa a José Císcar al capdavant d'Educació en substitució de Paula Sánchez, nomenada delegada del govern espanyol al País Valencià. Císcar, que serà substituït per Maria José Català, també serà el portaveu en lloc de Lola Johnson

Ara
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat valenciana, Alberto Fabra, ha retocat avui el seu Executiu després d'anunciar que el Consell de Ministres nomenarà a la fins ara vicepresidenta del Consell, Paula Sánchez de León, com a nova delegada del Govern al País Valencià. Amb la remodelació, Fabra ha aprofitat per fer perdre pes als més afins a l'expresident Francisco Camps.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa, Fabra ha explicat que amb la designació de Sánchez de León, ha decidit que el seu successor sigui el fins ara conseller d'Educació, Formació i Ocupació, José Císcar, que a més assumeix el càrrec de portaveu del Consell en lloc de Lola Johnson, part del nucli dur de Camps. Malgrat que també va ser nomenat per Camps, a Císcar se'l situa en el sector més moderat i dialogant dels populars valencians.

A Císcar, al seu torn, el succeirà María José Catalá, alcaldessa de la localitat valenciana de Torrent i diputada autonòmica. Sánchez de Lleó prendrà el relleu a la Delegació del Govern a la socialista Ana Botella, que ha exercit aquest càrrec des de desembre de l'any passat, informa Efe.

stats