POLÍTICA
Política 24/04/2013

Felip Puig: "CiU mai ens hem definit com un partit de dretes"

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, assegura que en "algunes ocasions" el seu partit "s'ha situat fins i tot a l'esquerra" d'ICV-EUiA

Marc Toro
1 min

Barcelona"CiU mai ens hem definit com un partit de dretes". Aquesta ha estat l'afirmació que aquest dimecres ha fet el conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, després que el diputat d'ICV-EUiA Marc Vidal acusés el Govern de donar suport a les polítiques de dretes del PP, com la reforma laboral. "Vostès ens defineixen de dretes i es defineixen d'esquerres" –ha dit Puig– "però en algunes ocasions ens hem situat fins i tot a la seva esquerra".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'afirmació ha aixecat comentaris entre tots els diputats presents a l'hemicicle. La picabaralla dialèctica entre el conseller i el diputat d'ICV ha tingut lloc durant la interpel·lació que els ecosocialistes han fet al Govern sobre la creació d'ocupació i la lluita contra l'atur.

Intercanvi d'acusacions entre Mas i ICV

Durant la sessió de control al Govern i al president de la Generalitat del matí, Artur Mas ja ha carregat contra els ecosocialistes i la seva gestió de Govern en l'època del triparit. El president ha acusat ICV-EUiA "d'arrasar els comptes públics per allà on han passat".

stats