Política 03/03/2015

Felip Puig: "No he renegat mai de la meva amistat amb Jordi Pujol Ferrusola"

El conseller d'Empresa i Ocupació assegura que la seva actuació política "mai" ha estat marcada per la seva relació amb els fills de l'expresident de la Generalitat

Ara
1 min
Felip Puig, conseller d'Interior, durant l'entrevista als 'Matins' de Tv3

BarcelonaEl conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, ha assegurat aquest dimarts en una entrevista a 'Els Matins' de TV3 que "mai" ha "renegat" de la seva amistat amb Jordi Pujol Ferrusola, el fill gran de l'expresident de la Generalitat i de Marta Ferrusola. "Ens coneixem des dels sis anys, des que vam començar a anar junts a l'escola", ha apuntat Puig, que ha indicat la "imprecisió" comesa per Pujol Ferrusola al Parlament, quan va assenyalar que ells dos eren amics "des dels cinc anys".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Puc manifestar que en cap cas la meva actuació política ha vingut marcada per la relació d'amistat amb el fill gran de l'expresident", ha apuntat Puig, que també ha manifestat bona relació amb Marta Pujol.

"Si s'ha comès algun error en la trajectòria de la Generalitat, jo no el conec", ha apuntat el conseller, que ha apuntat que no té la "sensació" que la família Pujol "faci nosa" a Convergència.

stats