Política 10/10/2013

Felipe González troba "ridícul" que es demani a Europa una posició sobre el procés català

L'expresident espanyol diu des de Brussel·les que l'objectiu independentista és una "galopada cap a l'impossible"

Acn
1 min

Brussel·lesL'expresident del govern espanyol, Felipe González, ha assegurat aquest dijous que la Unió Europea no ha de témer el procés català cap a la independència. En declaracions a la premsa des de Brussel·les, González ha dit que li sembla "ridícul" que calgui recórrer a Europa en aquest debat. "El que no podem fer és recórrer a Europa perquè ens diguin que les lleis han de ser respectades, incloses les constitucions. És el més ridícul del que estem vivint a Espanya", ha dit amb un to contundent.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

I, referint-se a l'enquesta del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat, que indica que ERC guanyaria ara les eleccions segons intenció de vot, González ha dit que "una galopada cap a l'impossible naturalment sempre afavoreix els que estan defensant l'impossible".

Les declaracions de l'expresident socialista a la premsa han tingut lloc abans que González participés com a ponent en la conferència 'Europa: què va sortir malament?' en el marc d'unes jornades organitzades per 'Le Nouvel Observateur' a Brussel·les.

stats