Política 23/09/2015

Felipe González compara l'independentisme amb Maduro i Stalin

Auri Garcia Morera
1 min
Felipe González i Pedro Sánchez, aquest dimecres, a l'Hospitalet. / MANOLO GARCÍA

L'Hospitalet de LlobregatL'expresident del govern espanyol Felipe González ha retret a l'actual president, Mariano Rajoy, la seva "pèrdua d'autoritat" amb l'independentisme català. "Mai se m'hauria acudit anar a veure Merkel o Cameron per demanar-los que diguessin alguna cosa als independentistes. Quina pèrdua d'autoritat!", ha exclamat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

González també ha reclamat a l'actual líder del PSOE, Pedro Sánchez, i al candidat del PSC, Miquel Iceta, que siguin més "clars" a l'hora de rebutjar el dret d'autodeterminació: "La gent us ha d'entendre! Hem de ser clars! Nosaltres no jugarem a canviar la Constitució per incloure el dret a l'autodeterminació! No ho farem! Digueu-ho clarament!".

L'expresident del govern espanyol ha comparat Artur Mas amb Nicolás Maduro, dient que "quan un govern fracassa busca una excusa perquè no es parli del seu fracàs", i que això és el que han fet el president català amb el procés i el veneçolà amb Colòmbia. També ha dit que "qui va aplicar el dret a l'autodeterminació va ser Stalin".

stats