Política 10/04/2013

Felipe González reclama una segona transició

L'expresident espanyol assegura que cal una reforma de la Constitució espanyola

Efe
1 min

MadridL'expresident del govern espanyol Felipe González ha demanat aquest dimecres una reforma de la Constitució espanyola feta "des del consens", malgrat manifestar que no està del tot convençut que aquesta sigui la solució a les tensions polítiques a tot Europa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En un esmorzar organitzat per l'Associació per a la Defensa de la Transició, González ha dit que "cal que es repensi el model del Senat i la distribució actual de les administracions, amb institucions com les diputacions heretades de Napoleó". "El període de transició és el millor que va fer Espanya en els últims tres-cents anys", ha advertit l'expresident espanyol, que també ha assegurat que qui "aixeca una bandera independentista o una bandera republicana s'equivoca en pensar que els ciutadans es distrauran dels problemes".

Felipe González també ha demanat més transparència per permetre el control social de les finances de totes les administracions. També ha assegurat que Espanya té una crisi institucional "molt seriosa que galopa cap a una mena d'anarquia dissolvent", i ha avisat que si no es reforma la Constitució s'entrarà en "un període fosc".

stats