Publicitat
Publicitat

22-M

Fernández Díaz vol eliminar les estàtues humanes de la Rambla

El candidat del PPC aposta per “recuperar Ciutat Vella per als veïns” a través d'una política de “mà ferma” en matèria de seguretat

L'alcaldable del PPC de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, s'ha compromès aquest dissabte a "recuperar" Ciutat Vella per als veïns garantint amb "mà ferma" la seguretat ciutadana i lluitant contra l'incivisme. El popular també ha dit que eliminarà o reduirà a la mínima expressió les estàtues humanes de la Rambla i que vol "desterrar el turisme de borratxera" al districte. Després de fotografiar-se amb la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i els caps de llistes del partit en els diversos municipis catalans, Fernández Díaz s'ha compromès a enfortir el comerç de proximitat, "que és una eina fonamental per fer barri".

La immigració ha centrat bona part del discurs electoral del candidat del PP.  Fernández Díaz pretén lluitar contra les "equivocades polítiques d'immigració" del consistori en els últims anys. A més, ha dit que caldrà treballar molt perquè la Rambla, com Ciutat Vella, siguin un referent de l'oferta cultural, amb la promoció del Teatre Principal.

RE

Més continguts de