22-M
Política 16/04/2011

Fernández Díaz vol eliminar les estàtues humanes de la Rambla

El candidat del PPC aposta per “recuperar Ciutat Vella per als veïns” a través d'una política de “mà ferma” en matèria de seguretat

Agències
1 min
Fernández Díaz i Sánchez Camacho, aquest dissabte / ACN

BarcelonaL'alcaldable del PPC de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, s'ha compromès aquest dissabte a "recuperar" Ciutat Vella per als veïns garantint amb "mà ferma" la seguretat ciutadana i lluitant contra l'incivisme. El popular també ha dit que eliminarà o reduirà a la mínima expressió les estàtues humanes de la Rambla i que vol "desterrar el turisme de borratxera" al districte. Després de fotografiar-se amb la presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, i els caps de llistes del partit en els diversos municipis catalans, Fernández Díaz s'ha compromès a enfortir el comerç de proximitat, "que és una eina fonamental per fer barri".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La immigració ha centrat bona part del discurs electoral del candidat del PP. Fernández Díaz pretén lluitar contra les "equivocades polítiques d'immigració" del consistori en els últims anys. A més, ha dit que caldrà treballar molt perquè la Rambla, com Ciutat Vella, siguin un referent de l'oferta cultural, amb la promoció del Teatre Principal.

stats