Política 18/12/2012

David Fernández (CUP) prioritza la consulta, però diu que ha de néixer d'un acord del Parlament i no entre dos partits

El líder de la CUP trasllada a De Gispert que la presència "del cavall de Troia de les classes populars" al Parlament pot esdevenir un "enriquiment" per a la cambra

Acn
1 min
Fernández i Gispert, reunits aquest dimarts al Parlament / ACN

BarcelonaEl líder de la CUP, David Fernández, ha traslladat a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, que, per al seu grup, la celebració de la consulta és una prioritat. No obstant això, ha considerat que aquesta ha de ser fruit d'un acord del Parlament i no pas d'un pacte entre dues forces polítiques. Fernández ha fet arribar aquestes consideracions a De Gispert durant la reunió que han mantingut aquest dimarts al migdia en el marc de la ronda de contactes de la presidenta amb representants de totes les forces parlamentàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El diputat li ha traslladat també que la presència "del cavall de Troia de les classes populars" –com ells mateixos anomenen la CUP– pot esdevenir un "enriquiment" per a la cambra. Durant la trobada, que Fernández ha definit com "protocol·lària" i "cordial", el diputat ha explicat a De Gispert el que té més números que passi al debat d'investidura. No és altra cosa que l'oposició de la CUP al fet que Artur Mas torni a ser president de la Generalitat. Tot i això, Fernández ha assegurat que abans de prendre la decisió definitiva, hauran d'estudiar els acords definitius entre CiU i ERC, si és que s'acaben produint.

stats