Política 20/05/2015

Fernàndez: “El projecte de canvi social i polític comença des dels municipis i ara és l'hora de materialitzar-ho”

Des de Vic, el diputat de la CUP David Fernàndez crida a "combatre el racisme a cada cantonada"

Laia Vicens
1 min
David Fernàndez durant el míting a Vic

VicEl diputat de la CUP David Fernàndez ha situat el proper diumenge com l'inici “de canvi social i polític” que ha de “transformar” el país i convertir-lo “en normal”. “El municipalisme és la nostra esperança”, ha dit Fernàndez, perquè és “la primera línia de contenció, la trinxera” des d'on es pot, per exemple, s'ha de desobeir la llei Wert o les polítiques de la troica. “És el primer territori alliberat”, ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, ha afirmat que és des dels municipis que s'han de "blindar les independències": tant la política (en relació al procés d'independència), com l'econòmica (en relació als bancs), com la popular (davant les "elits cleptòmanes que confonen democràcia amb negoci privat").

Ho ha dit des de Vic, on juntament amb la monja i impulsora de Procés Constituent, Teresa Forcades, ha avalat la candidatura Capgirem Vic. I des de la capital d'Osona, un dels feus de PxC, ha cridat a “combatre el racisme a cada cantonada” i ha carregat contra la “misèria moral” de Josep Anglada, el fundador del partit xenòfob, a qui ha enviat “al pou sense fons de la misèria humana”.

stats