CONSULTES SOBIRANISTES
Política 20/01/2011

Bozal: "Ara he deixat de treballar per al que era el meu client, que era l'Estat"

La consellera de Justícia assegura que respecta "profundament" les consultes sobre la independència i que només les va impugnar perquè l'Estat ho volia. "Els advocats diuen coses increïbles que no les diuen perquè les pensen", argumenta

Redacció
1 min

BarcelonaDe cap dels advocats de l'Estat a Catalunya a consellera de la Generalitat. D'un "client" a un altre. Així veu la seva trajectòria Pilar Fernández Bozal, actual consellera de Justícia i autora dels recursos contra la consulta sobre la independència del 13 de setembre de 2009 a Arenys de Munt. Uns recursos que van aconseguir que els tribunals prohibissin a l'Ajuntament cedir el local per a la votació popular, que suposadament desestabilitzava Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La consellera ha respost aquest dijous a les nombroses crítiques rebudes per la seva posició contra les consultes, en l'opinió pública i al mateix Parlament. En una entrevista a TV3, ha assegurat que ho va fer perquè el seu "client" li ho demanava. "Les respecto profundament, com sempre les he respectat [les consultes]. Però el meu paper era un altre. Ara he deixat de fer aquesta la meva tasca. Ara he deixat de fer aquesta tasca, he deixat de treballar per al que era el meu client, que era l'Estat. Els advocats diuen coses increïbles, no les diuen perquè les sentin, ni les diuen perquè les creguin, estan defensant els interessos dels seus clients", ha argumentat.

stats