NOVES DIPUTACIONS
Política 07/07/2011

Ferran Civil serà el vicepresident d'Unió a la Diputació de Barcelona

La nacionalista Mercè Conesa, els populars Alberto Fernández Díaz i Josep Llobet i el socialista Antoni Fogué completaran l'equip de salvador Esteve

Albert Balanzà
1 min

BarcelonaL'alcalde de Cercs (Berguedà), Ferran Civil, completarà la llista de vicepresidents a la Diputació de Barcelona amb l'alcadessa de Sant Cugat del Vallès, Mercè Conesa, després del pacte CiU-PP, que també atorgarà una cinquena vicepresidència institucional al fins ara president Antoni Fogué, tal com va avançar l'ARA dimecres. Civil es perfila com a vicepresident quart i la segona serà per a l'alcaldessa de Sant Cugat del Vallès. La primera vicepresidència i la tercera seran per als dirigents del PP, Alberto Fernández Díaz i Josep Llobet. Segons l'organigrama que s'està dissenyant, de les tretze àrees que tenia la Diputació es passarà a cinc. A banda de tenir una presidència amb un fort caràcter executiu, les vicepresidències ocupades per la federació i pel PPC gestionaran tres àmbits cadascuna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El batlle de Cercs assumirà les àrees de Coneixement i Noves Tecnologies, Cultura i Ensenyament, segons l'ACN. L'alcaldessa de Sant Cugat, per la seva banda, s'ocuparia dels afers de Benestar Social, Igualtat i Ciutadania, Salut Pública i Consum.

stats