Política 19/02/2011

Ferran Villaseñor bat Jordi Menéndez a les primàries de PSC de Sant Cugat

Ha tret el 61% dels vots i el seu rival, Jordi Menéndez, s'ha confirmat amb 94 sufragis, el 37,6%

Acn
1 min

Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)El primer secretari de l'agrupació del PSC de Sant Cugat del Vallès, Ferran Villaseñor, ha batut avui Jordi Menéndez, actual cap de l'oficina de l'expresident de la Generalitat José Montilla, a les primàries celebrades a la població i ha obtingut 153 vots davant dels 94 de l'altre candidat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un total de 250 votants dels 700 censats, fet que suposa una participació del 35,7 per cent, han acudit a votar en aquest procés, en què estaven convocats 170 militants i 530 simpatitzants.

En percentatges, Villaseñor ha aconseguit el 61,2 per cent dels sufragis, mentre que Menéndez ha assolit el 37,6 per cent.

Per Ferran Villaseñor, l'agrupació socialista de Sant Cugat "ha elegit un candidat i una manera de fer les coses, però estic obert a parlar amb la gent de l'equip de Jordi Menéndez. No és el moment, però tinc la mà estesa a tot aquell que pugui tirar endavant la proposta socialista", ha postil·lat.

El ja alcaldable proposa així sumar les forces necessàries que permetin fer front a l'actual govern local de Convergència i Unió, encapçalat per Mercè Conesa, que disposa de majoria absoluta.

Villaseñor es presentava com la candidatura del canvi de la manera de fer de la formació a Sant Cugat, mentre que Menéndez, que va ser alcaldable el 1999 i 2003, s'abanderava com l'opció més sòlida i la que més suport podia rebre de la militància i del partit.

No obstant això, durant el dia ha reconegut que feia molts anys que tenia càrrecs a l'administració autonòmica i sense fer política local.

stats