ELECCIONS MUNICIPALS
Política 21/04/2015

CiU no optarà a reeditar l'alcaldia a Argentona per desavinences entre els socis

CDC no acceptava com a número 3 el candidat que proposava Unió i això ha impedit un acord per presentar candidatura, segons 'Argentona Comunicació'

Ara
1 min
Entrevista a l'actual alcalde a Argentona Comunicació

BarcelonaL'actual alcalde d'Argentona (Maresme), Ferran Armengol, no optarà a seguir en el càrrec, malgrat que ja havia presentat públicament la seva candidatura al capdavant de CiU. Aquest dimarts ha avançat la notícia 'Argentona Comunicació', atès que la decisió es va prendre dilluns deu minuts abans de la mitjanit, quan acabava el termini per registrar llistes. Segons ha confirmat el mateix Armengol en una entrevista a aquest mitjà, CDC d'Argentona no acceptava l'actual regidor d'Unió, Manel Cruz, com a número 3 a la llista i reclamava que els democristians proposessin alternatives. En no arribar a un acord, les direccions de les formacions de la federació no van avalar la presentació d'una candidatura alternativa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquesta entrevista, Armengol critica que no ha estat possible l'entesa per la "rebequeria i l'amistat" del regidor d'Unió amb el cap comarcal del partit i assegura que el cap de setmana va haver-hi un principi d'acord per situar en el número 3 una altra persona democristiana, tot i que aquest es va trencar diumenge mateix. "Unió, sense tenir estructura a Argentona, ni valor, ni res positiu al municipi, ha estat capaç de fer arrugar la direcció de CDC", critica l'alcalde, que afirma que es donarà de baixa del seu partit per la decepció que li ha generat.

Armengol és alcalde malgrat que el 2011 CiU no va ser primera força, sinó que es va imposar el partit local Tots per Argentona. Tot i això, el candidat nacionalista va ser elegit gràcies a un acord per formar govern junt al PSC i les candidatures vinculades a ICV i ERC.

stats