Política 14/07/2013

Floriano diu que al PP "el preocupa zero" el que faci Bárcenas i acusa Rubalcaba i el PSOE de "connivència amb un delinqüent"

El dirigent dels populars considera que Bárcenas ha intentat fer el xantatge "a la llum pública", i que el PP "no cedirà mai a cap xantatge, coacció o pressió", ja que no té "absolutament res a amagar"

Europa Press
1 min
Rajoy utilitza el PP com a  ariet contra Duran i Lleida

Jerez de la FronteraEl vicesecretari general d'Organització i Electoral del Partit Popular, Carlos Floriano, ha afirmat que al PP "el preocupa zero" el que faci l'extresorer del PP Luis Bárcenas, i ha acusat el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, de "connivència" amb un presumpte delinqüent "per demanar la dimissió del president del Govern, Mariano Rajoy".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano ha assegurat que el PP "ha fet les coses bé" i no cedirà a cap intent de "xantatge públic o privat" realitzat per part d'un "presumpte delinqüent", en al·lusió a Bárcenas.

Així ho ha indicat Floriano als periodistes, a Jerez de la Frontera (Cadis), després de la publicació per part del diari 'El Mundo' de diversos missatges de text telefònics suposadament intercanviats entre el president del Govern, Mariano Rajoy, i l'extresorer del PP Luis Bárcenas, entre el 2011 i el 2013.

El dirigent popular ha explicat que aquests missatges són "la prova material" d'un intent de "xantatge privat" de Bárcenas al president del Govern per intentar "desviar l'atenció" de l'opinió pública sobre la seva possible responsabilitat penal i "amagar l'origen dels seus diners".

A més, ha argumentat que aquest intent de xantatge "privat" no ha funcionat, i que mostra d'això és el fet que l'extresorer es troba "a la presó".

Per això considera que Bárcenas ha intentat fer el xantatge "a la llum pública", però ha subratllat que el PP "no cedirà mai a cap xantatge, coacció o pressió", ja que no té "absolutament res a amagar".

Així mateix, Floriano ha titllat de "lamentable" que el líder del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, "en la desesperació", intenti "sortir de les seves cendres" i es dediqui a "demanar dimissions en connivència amb un presumpte delinqüent".

stats