Política 04/04/2017

Mor la consellera de Foment de Castella-la Manxa, Elena de la Cruz

Dijous passat va ingressar a l'Hospital Virgen de la Salud de Toledo, després de patir una indisposició durant un ple a les corts autonòmiques

Europa Press
1 min
Mor la consellera de Foment de Castella-la Manxa, Elena de la Cruz

ToledoLa consellera de Foment de Castella-la Manxa, Elena de la Cruz, ha mort aquest dimarts al matí als 43 anys a causa d'una malaltia hematològica de pronòstic greu. La defunció s'ha produït a l'Hospital Virgen de la Salut de Toledo, on va ingressar dijous passat a causa d'una indisposició durant el ple que se celebrava a les Corts de la comunitat manxega.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans de formar part de l'equip de govern del socialista Emiliano García-Page el juliol del 2015, De la Cruz havia estat regidora del PSOE a l'Ajuntament de Guadalajara i diputada de la Diputació provincial.

Les mostres de suport no han trigat a arribar. El president de Castella-la Manxa ha transmès el seu condol a través de Twitter.

El consell executiu del govern autonòmic s'havia de reunir aquest matí. Un cop s'ha sabut la notícia, però, s'ha suspès la sessió i els membres del govern han col·locat roses blanques al seu pupitre en senyal de record.

A més, durant aquest dimarts i dimecres tots els edificis de la junta administrativa de Castella-la Manxa onejaran les banderes a mig pal.

Per la seva banda, la secretària general del partit, Susana Díaz, ha traslladat el seu condol a la família de De la Cruz i al govern autonòmic.

stats