Política 14/01/2015

Forcadell: "No és la nostra data, però estem satisfets perquè s'ha refet la unitat"

La presidenta de l'ANC assegura que té una sensació semblant a quan va anunciar-se la data i la pregunta pel 9-N, que no era el que l'Assemblea volia però que al final "van fer-se seva"

Laia Vicens / Oriol March
1 min

BarcelonaLa presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha valorat en nom de les tres principals entitats sobiranistes (ANC, Òmnium i l'AMI) l'acord de convocar eleccions plebiscitàries el proper 27 de desembre i s'ha mostrat "satisfeta", i tot i que ha deixat clar que "no és la nostra data", Forcadell ha admès que les entitats "hem valorat que l'important és que s'ha refet la unitat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, Forcadell ha dit que aquesta situació li recorda quan es va anunciar la data i la pregunta, que no era la que l'ANC volia però que al final "van fer-se seva" perquè era la que s'havia acordat. "Estem contents perquè s'ha refet la confiança i la unitat i hi ha el compromís per culminar les estructures d'estat", ha valorat Forcadell a la porta principal del Palau de la Generalitat. "Tenim una data que serà la que ens farà guanyar la independència", ha assegurat.

stats