Política 28/04/2015

Forcadell veu agosarat posicionar Jordi Sànchez com a futur president de l'ANC

"No podem posicionar ningú per davant d'altri perquè encara hi ha moltes persones que poden presentar les seves credencials", afirma l'actual presidenta de l'entitat

Efe
1 min
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC

SabadellLa presidenta en funcions de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Carme Forcadell, considera una gosadia parlar de Jordi Sànchez com el seu relleu al capdavant de l'entitat. Després que l'ARA avancés aquest dilluns que l'actual adjunt al síndic de greuges és el més ben posicionat per succeir Forcadell, l'encara presidenta va apuntar dilluns a la nit que no es pot situar un candidat per davant d'un altre en ple període de presentació de les candidatures, atès que fins aquest divendres, 1 de maig, tots els membres de l'ANC que així ho desitgin poden postular-se.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"No podem posicionar ningú per davant d'altri, és molt agosarat dir que Jordi Sànchez serà el futur president de l'ANC perquè encara hi ha moltes persones que poden presentar les seves credencials", va assenyalar Forcadell. La presidenta en funcions de l'entitat independentista va assegurar que la decisió es prendrà el 16 de maig, quan els 75 membres del secretariat hauran de designar la persona que considerin idònia per al càrrec.

stats