Política 08/01/2015

Forcadell confirma que donaran suport a la proposta que acordin Mas i Junqueras si permet avançar cap a la independència

La presidenta de l'ANC assegura que no ha rebut cap oferta per formar part d'una "llista de país"

Europa Press
1 min
La presidenta de l'ANC, Carme Forcadell / ACN

BarcelonaLa presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha assegurat que donaran suport a la proposta que acordin el president de la Generalitat, Artur Mas, i el d'ERC, Oriol Junqueras, sempre que permeti avançar cap a la independència i contempli part del que reivindica l'ANC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Demanem que es posin d'acord, ho estem esperant. Estem disposats a acceptar el que sigui, però no estem disposats que no es faci res", ha subratllat en declaracions a El Punt Avui TV. Segons Forcadell, és important que Mas i Junqueras arribin a un acord perquè no es pugui desaprofitar el capital acumulat després del 9-N.

També ha destacat que a l'ANC comparteixen part dels fulls de ruta tant de Mas com de Junqueras, però ha insistit que és el moment que els partits facin la seva feina: "Si els partits no fan la seva feina, aleshores ja sortirem, com ha passat altres vegades".

Forcadell ha negat haver rebut alguna proposta per formar part d'una llista transversal. L'ANC té previst celebrar aquest dissabte el seu secretariat, en què analitzarà la situació de les negociacions entre Mas i Junqueras i farà "alguna proposta", segons Forcadell.

stats