CONSELL EXECUTIU
Política 05/07/2011

Homs confirma que les negociacions amb el PP pels pressupostos van "ben orientades"

El portaveu del Govern ha lloat la "contribució a la governabilitat del país" dels populars, en especial "sent la força política que menys responsabilitat tenia en els comptes" de la Generalitat

R. Tugas / O. March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, no ha volgut contradir la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, que ahir va pronosticar un acord aquesta mateixa setmana per als pressupostos. "Les negociacions van fent el seu curs, no serem nosaltres qui contradiguem Camacho", ha explicat, tot i que ha puntualitzat que "cal acabar de parlar algunes qüestions i trobar la manera de publicitar" el pacte.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha tornat a lloar el PP per una "contribució a la governabilitat del país que no deixarem de remarcar". "És pública i notòria, sent la força política que menys responsabilitat tenia en els comptes del Govern", ha afegit. Igualment, ha recordat que el PP s'abstindria davant dels comptes, no hi votaria a favor, un gest que realitzaria "més per sentit global de responsabilitat i no pas per treure’n una cosa o altra". Tot i això, Homs ha reconegut finalment que "el Govern tampoc està content i alegre aprovant aquests pressupostos, perquè a ningú li agrada passar amb menys".

stats