CONSELL EXECUTIU
Política 24/07/2012

Homs constata que l'agència tributària catalana segueix separant CiU i PSC pel pacte fiscal

El portaveu del Govern considera que l'acord és "difícil" i que el desenllaç es produirà aquest dimecres al migdia, un cop començat el ple del pacte fiscal

Oriol March
1 min

BarcelonaL'acord entre CiU i PSC pel pacte fiscal sembla, a hores d'ara, lluny. "El Govern defensa una agència tributària catalana que permeti a la Generalitat tenir la clau de la caixa, mentre que els socialistes volen que la caixa tingui dues claus", ha insistit el portaveu de l'executiu, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior a la reunió del Govern. "Aquesta qüestió no és precisament neutra", ha assegurat Homs, que no s'ha volgut pronunciar sobre les reunions que s'estan duent a terme al llarg d'aquest dimarts com a prèvia del ple del Parlament que demà votarà el pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, el portaveu de l'executiu ha avançat que, en cas que hi hagi acord entre CiU i PSC pel nou model de finançament, aquest arribaria dimecres al migdia, un cop el ple monogràfic estigui en marxa. Malgrat tot, Homs ha assegurat que l'escenari és "difícil".

stats