Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

Homs assegura que el PP és més responsable que el PSC en l'aprovació dels pressupostos

El portaveu lamenta l'esmena a la totalitat de PSC perquè és un "partit de govern" que té a les seves mans fer que l'Estat espanyol pagui a Catalunya el que li deu

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha elogiat l'actitud “de responsabilitat” que té el PP davant els pressupostos de la Generalitat mentre que el PSC no es mou per aconseguir que l'estat pagui el fons de competitivitat i, a més, presenta una esmena a la totalitat dels comptes. “Amb una mà fa de botxí i amb l'altra de víctima”, ha afirmat Homs.


Homs ha insistit que el màxim problema dels pressupostos són els ingressos i que els socialistes, com a “partit de govern”, tenen a les seves mans resoldre-ho. El portaveu ha destacat que els populars són més responsables perquè ni van formar part de la gestió del govern anterior ni van contribuir a “un acord de finançament que permet a l'Estat ser morós”.


L'esmena a la totalitat que presenta el PSC és, segons Homs, un gest “d'interès partidari”. El portaveu ha deplorat que els socialistes donin suport a la candidatura d'Alfredo Pérez Rubalcaba i no surtin de la trobada amb cap compromís perquè l'estat pagui a Catalunya allò que li deu.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT