Política 14/12/2011

El Govern assegura que "ha fet els deures" amb la tramitació per cobrar els 759 milions

Francesc Homs diu que el govern espanyol no ha signat el conveni "perquè no li ha donat la gana". "Si ho hagués fet, ja hauríem cobrat", afegeix

Ara
1 min
Francesc Homs, durant la roda de premsa d'aquest dimarts

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat aquest dimecres que l'executiu català "ha fet els deures" amb la tramitació administrativa per poder cobrar els 759 milions d'euros de l'addicional tercera.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio Homs ha dit que el govern espanyol no ha signat el conveni "perquè no li ha donat la gana" i que, "si ho hagués fet, ja hauríem cobrat".

D'aquesta manera, ha desmentit les paraules del portaveu del PP al Parlament, Enric Millo, en què assegurava que el Govern "no ha fet la seva feina". Homs també ha criticat que el PP "ens havia emplaçat a portar el govern als tribunals i ara es queixa perquè ho fem".

Homs ha afegit que el Govern no renuncia a seguir per la via política o institucional per mirar de cobrar, i ha sentenciat que "no tancarem la via judicial".

El portaveu del Govern ha recordat que qui encara té la responsabilitat de pagar els 759 milions és el govern del PSOE: "El problema és del govern que hi ha ara", ha conclòs.

stats