CONSELL EXECUTIU
Política 26/03/2013

El Govern reitera la seva oferta de diàleg a Rajoy però li demana resultats concrets

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, insisteix a reclama que la Generalitat es quedi un terç del dèficit de l'Estat

Oriol March
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha tornat a insistir aquest dimarts en l'oferta de diàleg de la Generalitat dirigida al president espanyol, Mariano Rajoy. "Hi ha d'haver un diàleg constructiu, però cal que hi hagi resultats", ha insistit Homs, que ha tornat a reclamar que la Generalitat pugui assumir un terç del dèficit autonòmic de l'Estat quan Brussel·les li ampliï (com està previst) el marge a Espanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El diàleg amb resultats és on cal situar l'actuació del país", ha assegurat el conseller de la Presidència dues setmanes després que transcendís que Mas havia ordenat als seus consellers obrir ponts amb el govern espanyol.

Pel que fa als pressupostos, Homs ha assegurat que no es portaran al Parlament fins que es determini quin objectiu de dèficit ha de complir la Generalitat aquest 2013. En principi, el marge és del 0,7%, però Mas espera que s'ampliï.

stats