CONSELL EXECUTIU
Política 28/05/2013

El Govern evita polemitzar amb Duran i assegura que el seu paper no s'ha tractat al consell executiu

"Hem parlat d'emprenedoria, de la llei d'educació, de cultura, de moltes altres coses", assegura el conseller de la Presidència, Francesc Homs, que diu que comparteix "moltes coses" de l'entrevista del líder d'Unió a 'La Razón', on deia que "a la pràctica, no hi ha res del procés sobiranista"

O. March / R. Mateos
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, s'ha posat aquest dimarts de perfil davant la polèmica que ha aixecat dins de CiU l'entrevista a Josep A. Duran i Lleida, líder d'Unió, publicada diumenge passat a 'La Razón', en què assegurava que, "a la pràctica", no hi havia "res" del procés sobiranista. "Al consell executiu hem parlat d'emprenedoria, de la llei d'educació, de cultura...", ha contestat Homs, que ha dit que comparteix moltes coses de l'entrevista de Duran.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En ser preguntat per quines coses compartia amb Duran de les que va expressar a l'entrevista a 'La Razón', el conseller de la Presidència ha etzibat el següent: "No sé si la compareixença del portaveu del Govern ha de ser una anàlisi punt per punt d'una entrevista".

stats