CIMERA MAS-SÁNCHEZ
Política 03/09/2014

Homs dubta que l'oposició es posi d'acord per forçar la comissió d'investigació sobre el cas Pujol

Pedro Sánchez dóna suport a la iniciativa, malgrat que el PSC no ha firmat cap de les dues peticions que s'han registrat

Roger Tugas
1 min

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha posat en dubte aquest dimectes que l'oposició en bloc es posi d'acord a votar conjuntament la petició de comissió d'investigació sobre el frau fiscal i així tenir la majoria necessària per crear-la. "Quan estigui constituïda, en parlem, no tinc tan clar que es puguin posar d'acord per crear-la", ha etzibat després de la reunió entre Artur Mas i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, atès que hores abans el PP i C's han registrat una sol·licitud sobre el cas Pujol i, per separat, n'han presentat una altra ERC, ICV-EUiA i la CUP per investigar tot el frau fiscal. "Veient l'espectacle...", ha ironitzat Homs per mostrar-se prudent i evitar posicionar-se sobre la qüestió fins que no s'hagi aclarit si hi haurà o no comissió.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Al seu torn, Pedro Sánchez sí que ha donat suport a la iniciativa i ha afirmat que "és lògic que es creï aquesta comissió d'investigació", malgrat que el PSC no ha firmat cap de les dues peticions que s'han registrat. Homs, de fet, ha reconegut que el cas Pujol ha estat un dels temes que han tractat Mas i el líder socialista a la reunió.

stats