Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

Homs: "Duran no té ganes de protagonisme en la negociació del pacte fiscal"

El portaveu deixa en mans d'Artur Mas la decisió de si el líder d'Unió assistirà a la cimera

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que serà el president de la Generalitat, Artur Mas, qui decidirà si el líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, assistirà a la cimera del pacte fiscal del 30 de maig. "És una decisió que compet al president", ha dit el portaveu, qui ha afegit: "Duran no té ganes de protagonisme en la negociació del pacte fiscal. Com saben, no té ganes de protagonisme en res"

El portaveu ha fet una valoració "positiva" de la reunió que ha mantingut avui Duran amb el líder del PSC, Pere Navarro. Tot i això, encara que els socialistes hagin demanat l'assistència de Duran a la cimera com a president de les comissions bilaterals Generalitat-Estat, ha afirmat que l'assistència del dirigent a la reunió no l'ha de "marcar una de les altres parts".

Homs ha assegurat que l'objectiu del Govern és "construir un acord on tothom pugui sentir-se partícip" i, en aquest sentit, ha dit que el paper que està exercint Duran "és lògic" i "si és a fi de bé, benvingut sigui" en aquest intent de sumar el PSC a l'acord. Precisament, ha admès que la negociació avança en la bona direcció per incorporar els socialistes catalans a la demanda.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT