CONSELL EXECUTIU
Política 22/05/2012

El Govern sobre Aguirre: "Són paraules incomprensibles per al comú dels mortals, deu ser que no té feina"

Així ho ha expressat el portaveu de l'executiu, Francesc Homs, en la roda de premsa posterior a la reunió del gabinet català

S. González / O. March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha reaccionat amb contundència davant les paraules de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que aquest matí ha considerat que caldria disputar a porta tancada la final de la Copa del Rei per evitar xiulades contra el príncep Felip. "Són declaracions incomprensibles per a la resta dels mortals, deu ser que no té feina", ha valorat Homs, que també ha argumentat que les paraules d'Aguirre van encaminades a amagar que Madrid és una de les tres comunitats, juntament amb València i Castella i Lleó, que van incomplir el dèficit. "Abans s'agafa un mentider que un coix", ha etzibat el portaveu català.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per la seva banda, el conseller d'Interior, Felip Puig, ha evitat comentar directament les paraules d'Aguirre, perquè "el conseller d'Interior no es pot comportar com un 'hooligan' més".

Sí que ha afirmat, en canvi, que la final de Copa d'aquest divendres serà "un magnífic espectacle esportiu i plurinacional". Un fet que "a Madrid no acaben d'entendre". Sobre la decisió del Tribunal Superior de Justícia de Madrid de permetre una manifestació d'ultradreta hores abans del partit, Puig ha reflexionat que si no la impedeixen deu ser "perquè no els deu semblar d'ultradreta, si no, no l'autoritzarien, suposo". Valorar una decisió d'un tribunal madrileny seria, a més, "posar-se on no et demanen".

stats