Política 26/06/2015

Homs troba un "error" que ERC "contribueixi a obrir una altra agenda" a les eleccions plebiscitàries

El conseller de la Presidència, en una entrevista a Vilaweb, assegura que seria "hipòcrita" dir que "no es barallaran" amb els republicans i la CUP abans del 27-S

Ara
1 min
El conseller de la Presidència, Francesc Homs, en roda de premsa aquest dimarts / ACN

BarcelonaEl conseller de la Presidència, Francesc Homs, assenyala en una entrevista a Vilaweb que és un "error" que ERC "contribueixi a obrir una altra agenda" a banda de la nacional a les eleccions plebiscitàries del 27-S. "Formalment, Esquerra diu que considera que el 27-S és plebiscitari. Però fan una aproximació que, amb la seva lectura de les coses, contribueix a obrir una altra agenda. A més, aquesta agenda es presenta en contradicció amb l'agenda independentista. Això és un error", defensa Homs.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pel que fa a la campanya electoral i als hipotètics enfrontaments entre CDC, ERC i CUP, el conseller de la Presidència apunta el següent: "Jo no faré l'hipòcrita. Si es competeix pel mateix electorat, fer veure que no ens discutirem és mentir. Quan alguns hem defensat enèrgicament que això ho havíem d'encarar d'una manera diferent perquè en moments excepcionals cal fer coses excepcionals, no ho dèiem per dir-ho. No cal fer l'hipòcrita dient que no ens barallarem quan competim pel mateix electorat. Hi haurà discussions".

stats