CONSELL EXECUTIU
Política 26/04/2011

Homs: "El govern espanyol es comporta com un morós"

Homs assegura que l'executiu de Zapatero és com una paret i assegura que l'evolució de les negociacions pels 1.450 milions del fons és negativa. El portaveu lamenta "l'ambivalència" del PP i el PSC

S. González / P. Martí
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat avui que el govern espanyol "es comporta com un morós" perquè primer "nega la xifra" dels 1.450 milions d'euros que corresponen a Catalunya del fons de competitivitat i després diu "que ja ho pagarà l'any que ve". Un dia abans del Consell de Política Fiscal i Financera en el qual l'executiu de José Luis Rodríguez Zapatero haurà de comunicar si paga o no els diners del fons, Homs ha assegurat que l'evolució de la negociació és, per ara, "negativa".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Són com una paret. Estan tancats com una closca", ha afirmat el portaveu del Govern respecte al govern del PSOE. Homs també ha lamentat que tant el PP com el PSC mantinguin un posicionament "ambivalent" perquè sempre utilitzen alguna excusa per "no donar un suport clar i nítid al Govern" en aquesta reivindicació. "Ens cal un suport sense fissures ni recels del PSC. Que no escatimin maneres", ha demanat.

"Ens plantarem davant de tots aquells que pretenguin que la Generalitat faci un ajust encara més sever", ha alertat Homs, que ha reconegut que el Govern no té cap pla B per si Madrid decideix no pagar.

stats