Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

Homs: "Necessitem ambaixadors al món que expliquin què som i què tenim"

El portaveu agraeix la tasca de la secretària d'Exteriors sortint, Roser Clavell, per haver permès una "transició exemplar i lloable" i no descarta obrir una nova delegació a l'exterior aquesta legislatura

El portaveu del Govern ha justificat els nomenaments d'Exteriors pel seu perfil “professional” i ha augurat que els seus coneixements permetran “facilitar l'accés als centres de decisió del món”. L'objectiu prioritari serà la projecció econòmica de Catalunya. “Necessitem ambaixadors al món que expliquin què som i què tenim”, especialment en temps de crisi, ha reblat Homs, que ha mostrat el seu agraïment a la secretària d'Exteriors sortint, Roser Clavell, per haver permès una “transició exemplar i lloable”.

Tal com ja va avançar l'ARA, Senén Florensa serà el secretari general d'Afers Exteriors; Salvador Sedó serà el nou director general de Relacions Exteriors; Carles Llorens, director general de Cooperació al Desenvolupament, i, finalment, Joan Prat serà el delegat del Govern davant la Unió Europea. El portaveu ha advertit que el govern no pensa tancar cap de les delegacions a l'exterior i ha afegit que "si convé n'haurem d'obrir alguna en aquesta legislatura". Avançant-se a possibles crítiques per part d'alguns sectors, els ha advertit que "s'ho vagin mirant".

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT