CONSELL EXECUTIU
Política 27/09/2011

Homs: “La d’ERC no és una predisposició qualsevol”

El Govern reitera que no descarta cap eina democràtica, inclosa la realització d'una consulta, per defensar a Madrid el pacte fiscal

S. González / M.colomer
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que la voluntat d'ERC per arribar a un gran acord en la reivindicació del pacte fiscal no "és una predisposició qualsevol", ja que les possibilitats d'entesa "són més que evidents". Tot i això, el portaveu ha recordat que abans s'han de tirar endavant els pressupostos del 2012 i les llei òmnibus.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Homs ha reiterat que el Govern no descarta "cap opció democràtica" que estigui al seu abast per defensar el pacte fiscal, i en aquestes està inclosa la realització de la consulta. Malgrat tot, el portaveu ha insistit que cal anar pas a pas i primer cal fixar una posició catalana, que es farà pública a partir del 31 d'octubre, data en què finalitzen els treballs de la comissió parlamentària. Després, segons Homs, caldrà esperar els resultats de les eleccions espanyoles i, a partir d'aquí, veure quines opcions hi ha i no tancar cap porta a les eines que estiguin al seu abast per defensar allò que a Catalunya "li correspon".

stats