Publicitat
Publicitat

CONSELL EXECUTIU

Homs: “El Corredor Mediterrani serà el primer projecte que s'escapa de la història de l'Espanya radial”

El portaveu del Govern fa una crida a deixar de banda la "polèmica" i celebrar la decisió europea. Confirma que Artur Mas assistirà a l'acte de la Cambra de Comerç

El portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que si demà es confirma que el corredor ferroviari mediterrani és prioritari i, per tant, finançat per Europa, serà el “primer projecte” que s'escapa de la “història de l'Espanya radial”. El portaveu ha volgut fugir de la polèmica amb el govern espanyol i el ministre de Foment, José Blanco, i ha assegurat que, malgrat que hi ha hagut “malestar” demà serà un moment per “mudar-se tots i celebrar-ho”.


Homs, que ha confirmat que el president Artur Mas assistirà a l'acte de la Cambra de Comerç que servirà de celebració, ha subratllat que aquesta “lògica radial” i aquests intents de dibuixar el Corredor Mediterrani “de Madrid cap a Sevilla”, xuclava Catalunya “cap a un centre que era buit” i que si demà es confirma la notícia els catalans estaran connectats “amb el món i amb Europa”.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT