CONSELL EXECUTIU
Política 19/04/2011

Homs qualifica de "sentit comú" congelar els efectes de la llei de vegueries

El portaveu del Govern ha explicat que, sense la modificació de les lleis estatals, l'aplicació de la norma després del 22 de maig s'hauria limitat a una despesa en el canvi de nom de les quatre diputacions

Sara González
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha assegurat que el consell executiu no ha congelat encara avui els efectes de la llei de vegueries però sí que ha iniciat la tramitació administrativa per fer-ho. Homs ha subratllat que es tracta d'una “modificació puntual de caràcter tècnic” per evitar una despesa en un simple canvi de retolació de les diputacions en ple context de retallades.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La llei de vegueries contemplava que es constituïssin els consells de vegueries un cop passades les eleccions del 22 de maig, però Homs ha explicat que el fet que no s'hagin modificat les pertinents lleis a nivell estatal l'aplicació de la normativa es limitaria a un canvi de retolació en les quatre diputacions “sense cap altre efecte”. “És de sentit comú fer aquesta modificació”, ha conclòs el portaveu de l'executiu.

stats