Política 04/12/2013

El Govern denuncia l'"ofec amb guant de seda" que implica la reforma recentralitzadora de l'executiu espanyol

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, diu a Catalunya Ràdio que l'informe per evitar duplicitats és un "atac furibund" a l'autogovern de Catalunya

Ara
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern i conseller de la Presidència, Francesc Homs, denuncia l'"ofec amb guant de seda" que implica la reforma recentralitzadora que vol impulsar l'executiu espanyol. Homs ho ha dit en declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', l'endemà que transcendís la recepció per part de la Generalitat d'un informe de l'executiu espanyol que inclou 120 mesures per evitar duplicitats i racionalitzar recursos.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per Homs, les mesures que inclou l'informe són un "atac furibund" a l'autogovern de Catalunya "sota el paraigua" de la supressió de duplicitats, amb l'objectiu de "desmantellar" l'estat de les autonomies. "Tenim un model que passa perquè ho decideixi tot el 'gobierno español', ha constatat Homs. En aquesta línia, ha advertit que les mesures que inclou l'informe són obligacions disfressades de "recomanacions", ja que l'executiu espanyol les vincula amb el fet de complir l'objectiu de dèficit, condicionat per l'ofec econòmic que pateix Catalunya.

stats