CONSELL EXECUTIU
Política 08/05/2012

Homs: "Potser un dia totes les forces de la política catalana hauríem de concloure que al TC més val no portar-hi res"

El portaveu del Govern assegura que el govern espanyol quedarà "retratat" si es porten les sentències que no compleix al Constitucional

S. González / O. March
1 min

BarcelonaEl portaveu del Govern, Francesc Homs, ha argumentant que si l'ofensiva de l'executiu contra les directrius "recentralitzadores" del govern espanyol contempla portar incompliment de sentències al Tribunal Constitucional és perquè, malgrat la sentència de l'Estatut, els "arguments de pes segueixen sent jurídico-constitucionals". Tot i això, Homs ha afirmat que "potser un dia totes les forces de la política catalana, i no només el Govern" haurien "de concloure que al TC més val no portar-hi mai més res".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu ha reconegut que l'impacte de portar l'incompliment de sentències de l'estat espanyol al TC no té gaire recorregut jurídic, però ha subratllat que sí té significació política. "Com a mínim posarem de manera nítida i transparent que l'Estat no compleix sentències. Així quedaran ben retratats amb quin és el seu propi compromís amb les seves pròpies lleis.

stats