Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Francisco Camps, ingressat per operar-se d'una hèrnia discal

El president valencià no tindrà l'alta mèdica per a la visita d'Artur Mas aquest dimecres a València. Els dos presidents havien de parlar del Corredor Mediterrani i de TV3 al País Valencià

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha ingressat aquest dimecres a l'hospital Doctor Peset de València per ser intervingut d'una hèrnia discal en fase aguda, segons que ha informat el govern valencià a través d'un comunicat. Camps estarà entre dos i tres dies hospitalitzat i un mínim de 15 dies de baixa, de manera que no s'espera que tingui l'alta mèdica per a la visita del president català, Artur Mas, a València el dimecres vinent. La trobada entre Mas i Camps havia de centrar-se en el Corredor Mediterrani, i també estava previst parlar d'altres infraestructures i acords econòmics i del cessament de les emissions de TV3 al País Valencià.

L'hèrnia discal de Francisco Camps ha condicionat recentment bona part de la seva agenda en el darrer mes. Amb l'operació, el president valencià es perdrà alguns actes de precampanya per a les autonòmiques i municipals del 22 de maig vinent. Camps ja va estar de baixa un parell dies durant la setmana de Falles a causa del mateix problema. El president valencià va haver de rebre infiltracions per tal de poder acompanyar Mariano Rajoy durant la seva visita a València el 18 de març. Aquell mateix dia només unes hores abans no va assistir a la reunió prevista amb la presidenta del PP de Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho. En aquesta ocasió, no es descarta que Camps faci un esforç i s'incorpori excepcionalment a la reunió amb Mas. El president valencià assistiria el mateix dia, més tard, a la final de Copa del Rei entre el Barça i el Madrid a l'estadi de Mestalla.

RE

Més continguts de