MOVIMENTS POPULISTES
Política 10/04/2012

L'espanyolisme també creu en els Països Catalans

Convivencia Cívica Catalana es coordina amb altres organitzacions secessionistes de la llengua del País Valencià, les Illes Balears i la Franja de Ponent

Xavier Casals
1 min
PROTAGONISME ARRAN DE LES DENÚNCIES CONTRA LA IMMERSIÓ
 El president de Convivencia Cívica Catalana, Francisco Caja (dreta), ha guanyat notorietat arran de la sentència favorable del TSJC a les tres famílies que reclamaven ensenyament en castellà, representades per l'advocat de l'entitat (a l'esquerra).

BarcelonaConvivencia Cívica Catalana i el seu president, Francisco Caja, han agafat notorietat darrerament arran de les denúncies interposades i guanyades en favor del bilingüisme a l'escola i per haver presentat unes balances fiscals pròpies que atorguen superàvit a Catalunya. Aquesta entitat, a més, està coordinada amb d'altres d'espanyolistes i favorables al secessionisme del català del País Valencià, les Illes Balears i la Franja de Ponent. Des del 2003 protagonitzen accions conjuntes contra la normalització lingüística i contra el que anomenen "imperialisme pancatalanista" entorn els Països Catalans, un espai que curiosament comparteixen com a àmbit de les seves actuacions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Podeu llegir el reportatge sencer a l'ARA PREMIUM.

stats