CAS GÜRTEL

Divendres passat el TSJM va prorrogar dos anys la presó a Francisco Correa

El presumpte cervell de la xarxa Gürtel ingressat en un hospital de Madrid

L'advocat de Correa explica que el seu client podria haver tingut un "principi d'infart"

El considerat cervell de la trama de corrupció investigada en el cas Gürtel , Francisco Correa , es troba ingressat a la Unitat Coronària de l'Hospital Gregorio Marañón , de Madrid , on va ser traslladat ahir a la tarda , segons han confirmat a Efe fonts d'Institucions Penitenciàries . Les mateixes fonts han explicat que Correa va començar a trobar-se malament ahir a mitja tarda i que , després de ser sotmès a una revisió per part dels metges de la presó de Soto del Real , en què es troba des de febrer de 2009 , es va decidir traslladar- lo un hospital perquè rebés atenció mèdica especialitzada .

Per la seva banda , l'advocat de Correa , José Antonio Choclán , ha explicat que s'ha assabentat de l'hospitalització del seu client aquest matí quan l' ha anat a visitar a la presó de Soto del Real . Choclán ha explicat que de moment no coneix els motius exactes de l'ingrés hospitalari de Correa , tot i que ha apuntat que podria tractar-se d' un " principi d'infart " .

Divendres passat el jutge instructor del cas Gürtel al Tribunal Superior de Justícia de Madrid ( TSJM ) , Antonio Pedreira , va acordar prorrogar dos anys la presó provisional de Francisco Correa , que anteriorment havia patit diverses crisis d'ansietat .

Més continguts de