CANVI DE CICLE
Política 22/03/2014

L'exambaixador espanyol en el Vaticà Francisco Vázquez no veu cap diferència entre Mas i Tejero

El també exalcalde de la Corunya, del PSOE, culpa Zapatero de la situació però troba a faltar algú al govern de Rajoy que avisi que suspendrà l'autonomia de Catalunya

Efe
1 min

La CorunyaL'exalcalde de la Corunya i exambaixador d'Espanya en el Vaticà, Francisco Vázquez, creu que entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i el coronel colpista Antonio Tejero no hi ha "cap" diferència perquè el que està fent el president català és "anunciar un cop d'estat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El que està fent Artur Mas és anunciar un cop d'estat. Quina diferència hi ha entre ell i Tejero? Cap", ha emfatitzat Vázquez en una entrevista a Correo TV, en la qual ha dit que en el debat territorial la qüestió fonamental és l'educació, "manipulada ideològicament des de fa dècades".

El polític socialista ha assegurat que té cap "objecció" a reconèixer que el "primer responsable" de la situació creada a Catalunya és el PSOE, per la "desafortunada" gestió de José Luis Rodríguez Zapatero.

Però, ha continuat, en el govern del PP hi "falta el policia dolent". "Algú ha de dir que no es pot trencar la unitat d'Espanya i que, si s'infringeix la llei, s'aplicarà la llei, se suspendrà l'autonomia o es prendran les mesures que correspongui".

stats