Política 30/12/2018

El 'Frankfurter Allgemeine' tria Puigdemont com un dels personatges del 2018

A la portada dominical del diari alemany també hi ha fotografies de Montserrat Caballé, Merkel, Macron, Salvini i del casament de Guillem d'Anglaterra amb Meghan Markel

Acn
1 min
Portada del FAZ del 30 de desembre del 2018, on apareixen Carles Puigdemont i Montserrat Caballé

BarcelonaEl diari alemany 'Frankfurter Allgemeine' ha escollit l'expresident Carles Puigdemont com un dels personatges del 2018. A la portada de la seva edició d'aquest diumenge inclou cinquanta fotografies de les persones que han marcat l'any que s'acaba, i entre elles hi ha dos catalans: l'expresident Puigdemont i la soprano Montserrat Caballé, que va morir el 6 d'octubre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La portada dominical del prestigiós rotatiu alemany també inclou imatges d'Angela Merkel i la seva substituta al capdavant de la CDU, Annegret Kramp-Karrenbauer, del president francès Emmanuel Macron, del ministre de l'Interior italià Matteo Salvini i del casament entre el príncep Guillem d'Anglaterra i l'actriu Meghan Markel. A la selecció de personalitats del 2018 també hi ha la 'premier' britànica Theresa May, el president dels EUA Donald Trump i el científic Stephen Hawking, que va morir el 14 de març.

stats